Az állatvédelemhez Te is kellesz! 

Legyél csapatunk tagja

Sokszor előfordul, hogy egy kutyus másik városban van és nem ott, ahol az ideiglenes befogadója. Az ilyen esetekben hatalmas segítségünkre szokott válni a fuvarozó csapatunk, de van, hogy éppen senki nem ér rá, ezért mindig nagy öröm számunkra, amikor valaki szívesen csatlakozna csapathoz! Ha szükséges, akkor persze segítünk az üzemanyag költségekben, illetve adunk szállító boxot, használt plédeket, meg bármit, amire szükség lehet egy fuvar közben.

Online önkéntesekre is mindig nagy szükségünk van, de hogy ez pontosan mit is takar? Az online önkénteseink feladata megosztani a Facebook bejegyzésinket minél több gazdikeresős csoportban. Van egy Facebook csoport listánk, amibe csatlakoznia kell az önkénteseknek és egy bejegyzést az összes csoportba meg kell osztani. Ez az önkénteseinknek bejegyzésenként 10-15 percet vesz igénybe, egy kutyusnak meg egy egyenes utat biztosít egy szebb élet felé!

Ha csatlakoznál az online önkénteseinkhez, a fuvarozóinkhoz, vagy az ideiglenes befogadó csapatunkat erősítenéd, kérlek írj Nekünk bemutatkozót Facebookon!